Alapvető emberi jog, vagy civilizációnk mételye?

Menekültek, migránsok

Menekültek, migránsok

Fimszerű jelenetbe illően üldözték a horvát rendőrök az embercsempészeket

2021. május 11. - m_es_m

A horvát rendőrség két gyanúsítottat keres, akik egy kisbuszban 11 migránst szállítottak, majd elszöktek, miután megállították őket.

rendorkocsi.jpg

A horvát határrendészek szombaton  reggel fél 6 körül találtak gyanúsnak egy fehér, külföldi rendszámú kisbuszt. 

AZ akcióhoz az eszéki-baranyai egyég rendőrei is csatlakoztak. Antunovac településen próbálták megállítani a kisbuszt, de annak a sofőrje fékezés nélkül az egyik rendőrautónak ütközött és Baranja felé folytatta a szökést – tájékoztatott a Hina, horvát hírügynökség.

Az üldözésben hét rendőrautó vett részt és végül a kisbuszt Normanci és Koška települések között sikerült megállítaniuk.

 

 

A járműben 10 férfi és egy könnyebben megsérült fiú utazott, aki orvosi ellátásban részesült. Mindenkit átadtak a rendősrégnek a kereket oldott sofőrt és társát pedig intenzíven keresi a horvát rendőrség.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menekultek.blog.hu/api/trackback/id/tr8616530080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása