Alapvető emberi jog, vagy civilizációnk mételye?

Menekültek, migránsok

Menekültek, migránsok

Iraki 8 éves fiút lőtt meg egy afgán helyett egy pakisztáni migráns Boszniában

2021. április 07. - m_es_m

A boszniai rendőrség egy pakisztáni migráns után nyomoz, akiről gyanítják, hogy Szombaton egy Velika Kladuša-i, 8 éves iraki fiút sebesített meg.

velikakladusamenekult_tabor.jpg

A rendőrség helyszínelés közben

A fiú a hátán sérült meg. A bihaći kórházban megműtötték és a Srpskainfo értesülései szerint az állapota kielégítő.

A szarajevói Avaz napilapnak Ale Šiljdedić, helyileg illetékes rendőrfőnök-helyettes megerősítette, hogy a gyanú szerint Velika Kladušan egy migráns lőtt.

„A nyomozás folyamán még egy könnyebben megsérült migránsra bukkantunk. Egy 24 éves afgán fiatalembernek a keze sérült meg. Valószínűleg ő volt a célpont és nem a véletlenül a helyszínen tartózkodó, súlyosabban megsérült iraki kisfiú. Az afgán bujkált, de kollégáim folyamatosan gyűjtik róla az információkat.”

A rendőrök szerint valószínűsíthető, hogy Szerbiába szökött a lövöldözéssel gyanúsított pakisztáni, ami egyébként is jellemző a migránsok menekülő útvonalára, de azt sem tartják kizártnak, hogy Horvátországba szökött, vagy továbbra is a környéken trejtőzködik.

A bejegyzés trackback címe:

https://menekultek.blog.hu/api/trackback/id/tr5116492720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása